avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract telecom pe baza nerespectarii ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract telecom pe baza nerespectarii tarifelor

Buna ziua,

Situatia este urmatoarea:
Avem un contract incheiat pe persoana juridica cu un operator telecom, avem 10 numere alocate, cu minute nelimitate in interiorul retelei.
In ultima luna am avut probleme legate de posibilitatea de a apela (eram informat ca nu mai detin minute), desi incercam sa sun in aceeasi retea.
In momentul in care am verificat factura am constatat ca am fost taxat pentru apeluri in aceeasi retea, fapt care a dus la consumarea minutelor nationale si la generarea de cost suplimentar pe factura.
Va rog sa imi comunicati daca acesta situatie poate fi considerata abuz si daca poate constitui motiv de reziliere a contractului.

Va multumesc,
Ionut
Cel mai recent răspuns: pitoc , utilizator 22:35, 17 Decembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract firma telefonie mobila tudor92 tudor92 Buna ziua! Am o problema cu unul din operatorii de telefonie mobila. In data de 14 august 2014 am incheiat un contract la distanta cu unul din operatori. ... (vezi toată discuția)
Taxare telefonie pentru apeluri deviate freziuta freziuta Buna! Nu stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns, dar eu am sa va intreb oricum. Pe scurt, uitati problema mea: am un abonament de 4 euro la Orange( 200 ... (vezi toată discuția)
Cost suplimentar factura telefon mobil david38 david38 Buna ziua , Numele meu este David , in urma cu doua luni am incheiat un contrat cu o firma de telefonie mobila. Cand am fost sunat ,mi s-a prezentat un ... (vezi toată discuția)