avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculare varsta pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculare varsta pensionare

Buna ziua,

Am stagiu complet de cotizare 35 ani, 13 ani si 4 luni grupa 1, 18 ani si 9 luni grupa II. Dupa reintroducerea grupei I, vreau sa stiu la ce varsta ma pot pensiona.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:41, 23 Decembrie 2013
Va rog sa spuneti luna si anul nasterii dvs.
ConstantinBivol a scris:
Dupa reintroducerea grupei I, vreau sa stiu la ce varsta ma pot pensiona.

Trebuie să aşteptaţi ca actul normativ să fie publicat în Monitorul Oficial. Răspunsurile se dau în funcţie de prevederile din actele normative în vigoare, or un act care nu este publicat în Monitorul Oficial este un act care nu are cum să producă efecte juridice.
14 mai 1958
Pensie limita de varsta cu reducere de 7 ani si 6 luni pentru cei 32 de ani si 1 luna de grupa conditii deosebite: in mai 2016.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie care se lasa asteptata mult... georgiana92 georgiana92 Buna seara, am o nelamurire, a fost maicamea la casa judeteana de pensii la HD si au calculat ca numa in 27.10.2015. O prietena a lu maicamea ii nascuta in ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor marcuaurel marcuaurel buna ziua, sunt de sex feminin, cand pot sa ma pensionez daca sunt nascuta la 15 mai 1960, lucrez neintrerupt din martie 1980 si am lucrat 26 ani in grupa a ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare elena_mares elena_mares Am si eu o intrebare , daca am 23 la grupa 1 de munca , 32 de ani cotizati la ce varsta as putea iesi la pensie conform noii legislatii? multumesc mentionez ca ... (vezi toată discuția)