Buna seara.As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare si cat m-ar costa sa inaintez divort sotului. Tin sa precizez ca sunt somera.Nu am absolut nici un venit de nicaieri.Am doua banci pe numele meu,el ma ameninta ca eu le coi plati si si el nu va da doi bani pe mine si banci.Multumescdin suflet.
Aveti nevoie de certificatul de casatorie, copie dupa buletin, chitanta taxa de timbru, certificat de la mediator.
Cererea de divort insotita de acte se depune la judecatoria de pe raza ultimului domiciliu comun.
Taxa e 100 de lei daca cereti desfacerea casatoriei din vina sotului si 200 daca divortati prin acord sau culpa comuna. Se plateste la sectia financiara unde va platiti si impozitele..
Va trebui sa mergeti la un mediator sa va informati despre avantajele medierii. Informarea nu va costa, va da un certificat pe care il depuneti la dosar.
Daca sotul e de acord sa divorteze, puteti divorta si la starea civila.
Divortul nu are legatura cu partajul, le faceti separat.
Ce credite aveti, cine e titular, pt ce ati imprumutat ?
Divort
nucusor
se poate divorta la notar??cit dureaza,cit costa ,si ce acte sunt necesare?se poate face un fel de \"imparteala a lucrurilor la notar daca cei doi sunt de ... (vezi toată discuția)