avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract inchiriere

Buna ziua, ma intereseaza cum pot rezilia un contract de inchiriere incheiat intre mine si chiriasul meu, inainte de termen. Au intervenit probleme in viata mea personala si vreau sa ma mut in propriul apartament, iar chiriasul refuza sa inteleaga situatia. Mentionez ca este un contract simplu de la administratie, fara clauze sau conditii.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariapres , utilizator 11:26, 3 Ianuarie 2014
Depinde pe ce lege e incheiat si care este situatia dv. locativa.
E un formular tip de la administratie.
Mergeti la un avocat daca nu doriti sa dati detalii personale aici, regret, nu ma cum sa va ajut daca nu ma ajutati sa va ajut...
Scuze ca nu am apucat sa va raspund. Legea este 114/1996. Multumesc pentru ajutor si un an excelent profesional si personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de inchiriere Sabina18 Sabina18 Buna Seara Am un apartament care este dat in chirie,chiriasul tot amana data plati chiriei si nu a platit chestuielile blocului.Daca am dori sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Tacita relocatiune si abrogarea legii 114/196 eugen82 eugen82 Va solicit opinii cu privire la urmatoarea situatie: Un contract de inchiriere a fost incheiat in 2011, dar inainte de noul cod civil . A fost intocmit ... (vezi toată discuția)
Inchirierea locuintelor sebiskaa sebiskaa Buna, M-ar interesa sa stiu exact care este legislatia in vigoare care reglementeaza inchrierea locuintelor. Din cate stiu, legea locuintei nr. 114/1996 ... (vezi toată discuția)