avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din concediu maternitate

Buna ziua,
am nascut pe data de 23.12.2010 si am stat in ccc 2 ani. In data de 19.12.2012 am obtinut un certificat de handicap pentru fiul meu si am prelungit ccc cu inca una an. acum trebuie sa revin la munca incepand cu ce data? avand in vedere ca certificatul de handicap este valabil pana in data de 19.12.2013? daca revin, am inteles ca vor sa imi reduca programul de munca la 4 ore si corespunzator si saalariul - desi se va lucra 8 ore. au dreptul sa faca asta? acum sunt insarcinata cu al doilea copil si ei au fost instiintati neoficial. acum le voi duce si adeverinta si instiintarea.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:45, 18 Decembrie 2013
decizia sus mentionata a fost emisa in baza certificatului in discutie.
1. Decizia de acordare a CCC trebuia corelata cu termenele din certificatului de handicap al copilului.

2. AJPIS o sa va suspende plata indemnizatiei pentru CCC la data expirarii certificatului de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetare contract de muncă în perioada sarcinii. ce pot face ca să beneficiez de drepturile pe care le-aș fi avut dacă eram angajată în momentul nașterii bebelușului? Ramomary Ramomary Buna ziua.Sunt insarcinata in 14 saptamani iar azi am fost sa mi fac dosaru pt risc si angajatorul mi a zis ca nu se poate pt ca mi a desfacut contractu de ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si lucrez de 3 saptamani la un nou loc de munca Raulica Raulica Sunt insarcinata in 8 saptamani si lucrez la Un nou loc de munca de 3 saptamani.pana acum am lucrat la o alta firma din 1999.pot sa ma dea afara de la noul loc ... (vezi toată discuția)
Continuitate la contractul de munca schimband firma si ocupatia cristian198 cristian198 buna ziua ,sunt insarcinata in 11 saptamani ,la actualul loc de munca am anuntat sarcina .M-am simtit rau si au inceput problemele .Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)