avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata cu ora pentru credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata cu ora pentru credit de nevoi personale

Buna ziua.Sunt angajata de 30 de ani cu studii superioare pe post de asistent medical la un spital judetean din transilvania cu salar de 2000 de lei net.In acelasi timp predau la o scoala postliceala sanitara pe baza unui contract de munca in urma caruia sunt platita lunar cu suma medie de 700 de lei.Aici sunt platita cu ora ,asadar nu primesc o suma fixa si acesta e al 3-lea an de munca.As dori sa stiu daca cel de-al doilea venit imi poate fi luat in considerare pentru un credit de nevoi personale.
Va multumesc. Cei de la banca mi-au spus ca daca este plata cu ora chiar daca e contract nu poate fi luat in considerare.
Cel mai recent răspuns: stef56 , utilizator 20:42, 18 Decembrie 2013
Incercati la alta banca.
va sfatuiesc sa renuntati la ideea de a face un credit indiferent de banca
gasiti o alta solutie de finantare sau renuntati la idee
nu dati linistea pe insomniile care ar putea urma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare suma de recuperator allex010 allex010 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti, cine cunoaste speta, in urmatoarea situatie: Tata socru a avut inainte de deces un credit ipotecar si un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Concubinaj- bunuri raluca_ec raluca_ec Buna ziua, Va scriu in legatura cu o situatie si pe care nu mai stiu cum sa o gestionez. Am locuit cu cineva timp de 14 ani, iar in timpul acesta am ... (vezi toată discuția)
Acoperire credit restant de către asigurator in urma decesului titularului de credit ALMA75 ALMA75 Buna ziua, In data de 16 august soțului meu i s-a făcut rău si am chemat ambulanta, care l-a transporta la spitalul județean Argeș. După 72 de ore in ... (vezi toată discuția)