Buna ziua.
Vin cu o intrebare la dumneavoastra.
Sunt detasat in acest moment de la un SRL la alt SRL.
As vrea sa plec de la SRL-ul la care sunt momentan detasat si as dori sa stiu daca simplul fapt prin care firma pe care sunt defapt angajat transmite catre SRL la care sunt detasat o instiintare cum ca se incheie detasarea, e ok dpdv legal, respectiv nu voi avea probleme cu fostul angajator / firma pe care sunt acum detasat?
As vrea sa plec direct fara nicio discutie de la SRL-ul pe care sunt acum detasat.
Mentionez ca la SRL pe care sunt acum detasat s-a incheiat detasarea pe 6 luni, cu posibilitate de prelungire tot pe 6 luni.
Multumesc.
Va multumesc pentru raspunsul rapid.
Daca doresc sa plec inainte de incheierea detasarii?
Aici si este problema.
Detasarea va expira in 2 luni.
Doresc inainte de aceste 2 luni sa plec de la SRL ul la care sunt detasat.
Presuspun ca pur si simplu SRL pe care sunt angajat face o foaie catre SRL-ul pe care sunt detasat spunand ca doreste incheierea detasarii si atat, fara alte dureri de cap.
Problema este sa nu existe probleme juridice din cauza plecarii mele inainte de termenul de incheiere a detasarii.
Multumesc !
Va trebui sa vorbiti cu angajatorul care v-a detasat despre acest lucru. Daca angajatorul de la care ati fost detasat emite o adresa catre angajatorul la care ati fost detasat, atunci exista posibilitatea ca detasarea dvs sa inceteze inainte de termenul stabilit.
Codul Muncii nu reglementează situatiile in care se poate inceta detasarea la solicitarea angajatului detasat.
Revisal
silviuviorica1
Buna ziua,
am si eu o întrebare si va rog sa ma ajutati.
atunci când se operează o detasare transnationala in revisal, prima data se efectuează ... (vezi toată discuția)