avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Dividende neridicate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Dividende neridicate

Buna seara.
Am o problema.
Dividendele de pe anul trecut nu l-am ridicat din simplul motiv ca nu am avut destul bani pentru plata impozitului.
Acum am platit impozitul dar am auzit ca trebuie sa platesc si fondul de sanatate dupa dividende!!!
Eu sunt asociatul unic al firmei , sunt SRL si am un angajat cu 2 ore/zi.
Intrebarea mea este: in declaratia 112 sectiunea C se declara fondul de sanatate??? si in care cont se declara ???
Multumesc mult pentru ajutor!!!:frantic:
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:59, 19 Decembrie 2013
La firma/prin firma se retine si se plateste doar impozitul pe venitul din dividende. Contributia la sanatate, daca e cazul, si-o plateste personal fiecare asociat in parte.
Nu uitati ca in 2014 sa depuneti la firma si declaratia 205 unde treceti numele, cnp-ul si valoarea impozitului retinut si platit pentru fiecare asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 205 pentru dividende Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Asociatii unei firme au ridicat dividende pentru anii precedenti si firma a declarat in decl. 100 si platit impozitul aferent conform legislatiei ... (vezi toată discuția)
Informatii despre plata si impozitarea dividendelor irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua.! Ma puteti ajuta cu o informatie va rog? Firma ce inregistreaza profit la sfarsitul anului 2013 in valoare de 6000 lei Intrebari: Daca ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende claudiaraduica claudiaraduica #-o Nu ma ajuta nimeniiiiiiiiiii??????????? Va roggggggggggggggggggggggg :-/ (vezi toată discuția)