avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caut avocat din Braila pt. reprezentare in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caut avocat din Braila pt. reprezentare in instanta-recurs

Buna ziua. Caut avocat din Braila pt. recurs, cu Autoritatea Romana Rutiera.
Reprezentarea unei societati comerciale de transport in instanta, privind un proces verbal de contraventie.Va multumesc. E-mail : il_asim@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: nate , utilizator 11:29, 13 Aprilie 2009
Buna ziua,

am o colega din Braila care lucreaza in Bucuresti insa; in cazul in care nu gasiti va pot da telefonul ei, ea avand cu siguranta colegi pe care ii cunoaste in Braila.

costiboncu@paduraruboncu.ro


Av. Boncu
Puteti incerca sa cautati si aici: [ link extern ] /.
Va recomand av. Gianina Constantin. Ne-am intersectat intr-un dosar si merita recomandarea. va pot da si nr. de tel, nu suntem prietene, dar mie mi-a placut cum se prezinta.


succes
av. Ileana Schwarz
Va multumesc pentru raspunsurile date..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat / jurist fiscalitate adrianadamian2009 adrianadamian2009 Am primit o somatie si un titlu executoriu de la AFP, fara o decizie de calcul accesorii, pentru o suma reprezentand datorie “impozit pe profit”. ... (vezi toată discuția)
As vrea o lamurire irisred irisred Daca din motive de sanatate ,diverse tensiuni si altele...nu am mai mers la serviciu,nu am ajuns sa-mi iau concediu medical si nici nu am anuntat,am primit o ... (vezi toată discuția)
Avocat - doresc colaborari! Avocat definitiv, 8 ani vechime, titulara cabinet individual de avocatura, doresc colaborari, consultatii sau reprezentari in instanta, de preferinta drept ... (vezi toată discuția)