avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obligatiile RTE urgent
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obligatiile RTE urgent

In care lege sunt cuprinse obligatiile Responsa
bilului Tehnic cu Executia?
Cel mai recent răspuns: Dita88 , utilizator 16:00, 15 Ianuarie 2014
Este vorba de L10/1995, Cap.III, sectiunea 3 si 4.
Vedeti si aici:[ link extern ]
Va multumesc pentru raspuns dar nu este concret pentru ca la sectiunea 3 sunt precizate obligatiile executantului care nu este acelasi lucru cu RTE..iar la sectiunea 4 e un fel de rezumat..vroiam ceva mai detaliat..multumesc oricum
RTE este reprezentantul Executantului, asa cum Dirigintele de santier este reprezentantul Beneficiarului.
RTE verifica(si cerifica in scris) daca executantul isi respecta obligatiile.Asa ca obligatiile Executantului sunt aceleasi cu ale RTE.
da, am stiut ca RTE este reprezentantul executantului..numai ca in cadrul societatii unde lucrez mi s-a spus ca nu este exact acelasi lucru si ca exista legislatie exacta pentru RTE care cuprinde obligatiile acestora..sau ceva norme interne..si nu au fost satisfacuti de acest raspuns, de aceea am intrebat..va multumesc oricum pentru raspunsuri:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie in regie proprie SANTIER SANTIER Buna ziua! Legat de constructia in regie proprie, conform legii este nevoie de - diriginte de santier (ca reprezentant al investitorului, beneficiarului) ... (vezi toată discuția)
Rensponsabilitate diriginte santier / rte catalin_o catalin_o In 2009 am demarat constructia unei case cu o firma. Am angajat eu, separat de firma Diriginte de santier si Responsabil Tehnic cu Executia. Problema e ca la ... (vezi toată discuția)
Constructie casa in regie proprie Tyru Tyru Buna ziua, Am agreat cu un constructor sa-mi ridice o casa anul acesta si de curand am primit draftul de contract de la el, dar unde este mentionat el, ca ... (vezi toată discuția)