avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen eliberare atestat agent de securitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen eliberare atestat agent de securitate

am absolvit cursul de agent de securitate pe data de 26.10.2013 si nu m-am
prezentat la politia locala pentru atestat, pana pe ce data as putea sa ma prezint
la politia locala sa imi dea atestatu.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:25, 21 Decembrie 2013
Nu exista termen /perioada in care trebuie a mergeti sa va ridicati atestatul.

Fie luati legatura cu organizatorul cursului de calificare sa vedeti daca l-a ridicat acesta , fie va prezentati la sectia de politie din raza domiciliului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat agent paza sallsa sallsa Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)
Atestat paza pierdut (recuperare) sunday sunday Cum recuperez un atestat de paznic pierdut, in cazul in care nu mai stiu nici numele firmei cu care am facut cursul/sustinut examenul, cui ma adresez? multumesc (vezi toată discuția)
Atestat agent de securitate niky0101tm niky0101tm sunt pensionar M.A.I. si doresc sa obtin un atestat ,,agent de securitate\\". am absolvit scoala miltara de ofiteri activi si am activat peste 20 de ani ca ... (vezi toată discuția)