avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in strainatate

Am o oferta de munca de la un angajator strain care presupune relocarea mea in strainatate, respectiv Marea Britanie. Intrebare: am dresptul sa solicit contractul de munca scris in doua limbi (romana si engleza)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 19 Decembrie 2013
Doar daca CIM se incheie prin intermedierea unei agentii romanesti de plasare a fortei de munca in strainatate. Prev art 10 Lg 156/2000 sunt "agenţii de ocupare a forţei de muncă au obligaţia de a asigura încheierea contractelor individuale de muncă şi în limba română".
Se poate solicita incheierea c.i.m. in doua limbi , engleza si romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu domiciliul in romania, delegata in strainatate Anele1 Anele1 Buna ziua, conform legii nr 156/2000, art. o: sa inteleg ca eu, ca sotie, daca merg in vizita la sotul meu, muncitor in industrie, delegat in strainatate, ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract sa inchei? ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa inchei un parteneriat cu o firma de plasare munca in strainatate, firma care a fost de acord sa ii gasesc candidati care sa ... (vezi toată discuția)
Agentie mediere forta munca in strainatate-pot plasa pe baza de contract de prestari servicii? mara197014 mara197014 Buna ziua,sunt administrator al unei agentii de plasare forta de munca in Italia ,realizez mediere,si am o dilema:in legea 156/2000 se vorbeste doar de ... (vezi toată discuția)