avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calculul datoriilor la intretinere la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calculul datoriilor la intretinere la bloc

Buna ziua,


As dori si eu sa stiu si eu pe cine as putea chema pentru recalcularea datoriilor intretinerii la bloc in decursul a catorva ani. Administratora blocului se pare ca nu prea stie ce face. As putea chema un contabil? Pe cineva de la primarie? M-ar costa mult? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2013
Sionut01, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:09, 19 Decembrie 2013
In mod normal in fiecare luna aveti dreptul sa contestati lista de intretinere in primele 10 zile de la afisare si sa primiti raspuns in urmatoarele 7 zile.
In atatia ani de zile ati facut vreo contestatie in scris la presedintele asociatiei?
Poate administratora n-o sti, dar un presedinte, un cenzor aveti acolo la asociatie? Ei ce zic?

Puteti face o reclamatie la primarie, dar ei nu fac verificari contabile.
Cat despre o expertiza contabila, dv. puteti angaja un asemenea expert contabil, atestat CECCAR, dar va costa destul de mult si banii ii platiti personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile presedintelui si administratorului de bloc denisee denisee Buna ziua. As dori sa fac o plangere pentru presedintele blocului si o plangere pentru administratorul blocului....as vrea sa stiu cui trebuie sa ma adresez. ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere raluka raluka am si eu o problema cu penalitatile de la intretinere. Am in prezent 500lei penalitati, nu am platit deloc din ele, intrucat consider ca nu au fost calculate ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila nicoleta dumitru nicoleta dumitru buna ziua, stie cineva cat costa o expertiza contabila facuta la asociatia de locatari pe un an? (vezi toată discuția)