avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scrisori plata de la CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scrisori plata de la CAS

Buna ziua,
am avut un PFA care a fost inchis din 2010 din oficiu la schimbarea legii, informatia asta am primit-o de la registrul comertului. Am mai fost o data la CAS si Impozite si am facut notificarea ca este inchis PFAul, de la impozite nu mai primesc notificari de la plata in schimb de la CAS dupa 1 an primesc inca o data notificarea de plata, anul trecut nu am primit nimic. Ce ar trebui sa fac si de ce primesc din nou asta?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:44, 22 Decembrie 2013
Cred ca este vorba de Casa de asigurari de sanatate. Daca notificarea se refera la perioade anterioare anului 2010,trebuie sa depuneti la Casa de sanatate cate o copie a Deciziilor de impunere anuala(Formular 250)primite de la Administratia fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare cnas allie22 allie22 Buna seara! Am primit de la CNAS o instiintare si am nevoie de ajutorul cuiva mai informat decat mine. In 2005 am infiintat un PFA, l-am radiat in 2010. ... (vezi toată discuția)
Etapele de radiere pfa varnan varnan Buna seara, Am un PFA si nu am activitate. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez sa inchid activitatea si care sunt costurile. Multumesc (vezi toată discuția)
Doresc sa inchid pfa Gabi_22 Gabi_22 Buna ziua, As dori sa angajez o firma care sa ma ajute sa inchid un PFA dar se pare ca imi este mai greu decat credeam. Ma poate ajuta cineva cu ceva ... (vezi toată discuția)