avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit de nevoi personale

Buna ziua,sunt divortata si am doua credite de nevoi personale pe numele meu,la unul din credite avand coplatitor pe mama,cele doua credite le am din timpul casatoriei pentru imbunatatirea apartamantului,am divortat pe cale notariala,urmand si partajul,momentan sunt plecata in strainatate pentru a reusi sa achit cele doua credite,dar deocamdata bugetul si taxele de aici nu imi permit sa-mi onorez ratele catre banci,am facut doar cateva plati catre ei ,iar din luna iulie nu am reusit sa mai achit nimic,deoarece am mai avut si alte datorii de achitat care numai suportau amanare,mentionez ca primul credit a fost facut pe o perioada de 10 ani din care am achitat doar 6 ani ,iar cel de la doilea pe 7 ani din care am achitat doar 3 ani,am cerut o reesalonare dar nu mi s-a permis acest lucru,iar banca vrea sa ma execute silit,ce este de facut?pentru ca acum figurez si cu restante,in apartamentul pe care l-am imbunatatit a ramas fostul sot si copilul meu care este major,ratele catre banca au fost suportate doar de mine pe timpul casatoriei si dupa divort...ce se intampla si cu un card overdraft la care nu am trimis dobanda ptr ca vreau sa-l achit in luna mai cand expira ,desi ei mi-au trimis o somatie in care imi spun sa achit suma integrala in 24 de ore ?daca as incepe deschidere actiunii de partaj ,fostul sot nu doreste acest lucru,eu trebuind sa achit datoriile ,ce sanse am in acest context?banca face presiuni desi am explicat situatia,vreau sa-mi achit datoriile catre ei dar deocamdata sunt blocata datorita taxelor de aici si nu pot onora decat cu sume mici,la ce sa ma astept?... care ar fi solutia ideala pentru a iesi din acest impas?Multumes anticipat,cu stima,astept un raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:36, 19 Decembrie 2013
Buna ziua,

Exista o singura solutie, sa platiti.
Daca nu o faceti, va fi executat silit apartamentul, dupa ce vor cere partajul si atribuirea acestuia in proprietatea dumneavoastra.

Trebuie sa stiti ce este mai important pentru dumneavoastra, sa pierdeti apartamentul, care va fi executat silit pentru un pret de nimic, sau sa va achitati alte datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.120 din oug nr.99/2006 dcg_kmellia dcg_kmellia Buna ziua, Deoarece suntem in proces de divort, sotul meu a refuzat sa mai plateasca ratele la un credit de nevoi personale, in care eu apar ca si coplatitor. ... (vezi toată discuția)
Divort mihai69 mihai69 Buna ziua, nu sunt tocmai in cea mai fericita perioada a vietii mele de aceea am nevoie de sfatul dvs.Casatorita ,2 copii in pragul divortului cu un credit de ... (vezi toată discuția)
Credit vasilicaburnaz vasilicaburnaz Va rog sa ma lamuriti intr-0 problema De o scurta perioada de timp am divortat de sotia mea...In timpul casatoriei am contractat un credit pe care l-am ... (vezi toată discuția)