avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa vanzare, parinti bolnavi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa vanzare, parinti bolnavi

Asi vrea sa stiu,daca in cazul in care vreau sa-mi mut parintii mai aproape de casa mea,pentru ca sunt amandoi cu alzheimer si aproape netransportabil ,pot ei vinde apartamentul si cumpara altul sau face schimb .?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:37, 19 Decembrie 2013
am inteles.va multumesc.
ideea era sa faca ei ceva,nu eu,ca sa-i pot aduce mai aproape.Nu doresc alte schimbari.
multumesc inca o data.
O posibila varianta ar fi sa gasiti o locuinta cu chirie in apropierea locuintei dvs. si sa inchiriati locuinta parintilor. Astfel ati putea compensa cheltuielile. Din relatare se intelege ca locuiti in aceeasi localitate, schimbarea locuintei in situatia in care se afla parintii ar putea agrava starea si asa precara, incercati sa faceti fata situatiei asa cum este acum. Punerea sub interdictie, vanzarea si cumpararea sau schimbul locuintei sunt proceduri de durata ce implica si cheltuieli semnificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! bunicul meu împreună cu bunica mea dețin o garsoniera ... Lore5544 Lore5544 Bună ziua! Bunicul meu împreună cu bunica mea dețin o garsoniera pe care doresc sa o vândă. Din păcate bunicul este paralizat (nu poate semna nici ... (vezi toată discuția)
Tutore daliana7 daliana7 Buna seara, As vrea sa vand apartamentul parintilor mei, pentru a le cumpara unul in apropierea locuintei mele. Tata are 86 de ani si de 2 luni este la un ... (vezi toată discuția)
O procura semnata de un bolnav diagnosticat cu alzheimer mihaela dorobantu mihaela dorobantu Sunt intr-o mare incurcatura si am nevoie de ajutor.Problema mea este starea de sanatate a tatalui meu,operat de cancer de prostata,suferind de Alzheimer si ... (vezi toată discuția)