avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere garsoniera - cum e cel mai bine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere garsoniera - cum e cel mai bine sa-l faci?

Buna seara tuturor! Am avut o gramada de neplaceri cu chiriasi bagati fara contract si m-am deschis ca pe urmatorilor sa le fac.

Problema mea consta in faptul ca nu ma pricep pe partea juridica mai deloc si as vrea sa stiu daca sunt anumite clauze care se pot introduce in contract care ma pot avantaja in mod direct fata de chirias. As dori ca in cazul intarzierii platii chiriei sau a utilitatilor cu maxim o luna sa pot rezilia contractul si sa-i dau afara.

Orice sfat pe care ati putea sa-l dati m-ar ajuta enorm de mult, nu imi doresc sa vad cum se acumuleaza datoriile la intretinere si eu sa nu pot sa fac nimic.
cel mai bine este sa vi-l redacteze un avocat si sa-l autentificati la notar.
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2013
Antoanela Geaman, Avocat
Autentificarea ca autentificarea, mai important e sa-l inregistrati la AF si, mai ales, sa va axati pe penalitati si termene.
Mai mult... la avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere reziliat cu abuz Imotep Imotep Buna, dupa ce am intrebat in stanga si in dreapta, am decis sa-mi expun problema cu care ma confrunt si pe acest forum, in speranta ca voi primi solutia cea ... (vezi toată discuția)
Inchirirere apartament artur1971 artur1971 Buna ziua ! Am o garsoniera si as dori sa o inchiriez. Daca nu fac contract pot avea probleme ?Si in ce ar consta aceste probleme ? Daca fac contract unde ... (vezi toată discuția)
Chiriasul meu nu a platit deloc chiria si nici utilitatile ce pot sa-i fac? humita ionela humita ionela Am inchiriat garsoniera in data de 01.04.2010. Am facut un contract de inchiriere intre mine(proprietar) si el (chirias)pe care l-am intocmit eu pe calculator, ... (vezi toată discuția)