avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie la contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie la contestatie

in urma contestarii unei amenzi pentru rovinieta am primit aceasta solutie:
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt:
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 5208/2013 28.11.2013

As vrea detalii despre ce inseamna defapt aceasta solutie? mi-a fost respinsa sau acceptata contestatia?
Mentionez ca am platit amenda inainte de termenul dat, in concluzie imi pot recupera banii inapoi? iar daca da, de ce acte am nevoie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 19:09, 19 Decembrie 2013
Cererea dumneavoastră nu a fost respinsă. A fost anulată, ceea ce e altceva.

Cred că a fost anulată în temeiul art.200(3) C.pr.civilă. Dacă e aşa, încheierea poate fi atacată cu cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicare.

Concret, dumneavoastră ştiţi cel mai bine ce s-a întîmplat, dacă instanţa v-a pus în vedere să completaţi cererea, dacă v-a pus în vedere să o timbraţi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de ... alexandru dedu alexandru dedu Salutare, Se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de 6300 ron daca instanta mi-a anulat cererea de chemare in judecata : 11.01.2023 Ora estimata: ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am contestat un proces verbal de amendă și mi-a ... anticlona anticlona Bună ziua! Am contestat un proces verbal de amendă și mi-a fost anulată cererea de judecată condor art. 200 alt 4 dar nu am fost informată cu nici o ... (vezi toată discuția)
AdministraŢia judeŢeanĂ a finanŢelor publice brĂila predacrina predacrina Tip solutie: Anulează cererea Solutia pe scurt: Anuleaza cererea.Cu drept de reexaminare. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 23.02.2015 Ce ... (vezi toată discuția)