avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE BRĂILA

Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anuleaza cererea.Cu drept de reexaminare.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 23.02.2015
Ce inseamna ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:15, 25 Februarie 2015
Înseamnă că instanța v-a pus în vedere să faceți ceva (să depuneți niște precizări/înscrisuri, să achitați taxa de timbru etc.) iar dvs. nu v-ați conformat dispozițiilor acesteia. În această situație, cererea de chemare în judecată a fost anulată. Puteți să atacați cu cerere de reexaminare încheierea de ședință prin care v-a fost anulată cererea dacă v-ați îndeplinit obligațiile puse în sarcina dvs. de către instanță.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ”respinge cererea de reexaminare...”? IVANOVM IVANOVM CE ANUME INSEAMNA???? Complet: C6-MF-CC Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de reclamantul Ivanov ... (vezi toată discuția)
Solutie la contestatie casket3 casket3 in urma contestarii unei amenzi pentru rovinieta am primit aceasta solutie: Tip solutie: Anulează cererea Solutia pe scurt: Document: Încheiere finală ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare eusebiu100 eusebiu100 buna ziua pentru o cerere de divort care se pare ca nu a avut toate documentele complementare (complement taxa timbru, inscrisuri pentru probele din cerere ... (vezi toată discuția)