avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tatalui meu ii va trebui la dosarul de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tatalui meu ii va trebui la dosarul de pensie adeverinta din care sa rezulte ca eu urmez cursurile de master?

In cazul in care urmez cursurile de master iar tatal meu urmeaza sa iti depuna dosarul de pensionare, ii va trebuii la dosar adeverinta din care sa rezulte ca urmez cursurile de master? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:30, 20 Decembrie 2013
Pentru dosarul de pensie al tatalui dv,nu este necesar documentul la care faceti referire
Nu are nici o legatura pensia tatalui dvs. cu cursurile de master urmate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia Csilla Kalo Csilla Kalo Buna,ziua .Nasul meu locuieste in Ungaria si acum ar trebui sa primeasca decizia de la casa de pensii.Ce trebuie sa faca daca are si aici carte de munca.Ce are ... (vezi toată discuția)
Cursuri calificare profesionala AndinBMA AndinBMA Buna seara, vin cu o rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta sa ma lamuresc intr-o problema. Am 37 de ani,sunt pensionat pe caz de boala - psihiatrie,gradul ... (vezi toată discuția)
Ii trebuie tatalui meu adeverinta la serviciu? robyn robyn M-am inscris la master anul acesta in octombrie si sunt in primul an.Imi puteti spune va rog daca tatalui meu la serviciu ii mai trebuie adeverinta din care sa ... (vezi toată discuția)