avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenda neplatita, consecinte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenda neplatita, consecinte

buna seara!am si eu o intrebare si va rog sa imi raspundeti:am fost prins cu scuterul fara permis si am fost judecat in absenta, am primit o amenda pt reeducare deoarece nu aveam cazier,daca nu o platesc in termenul indicat ce se poate intampla? multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeacoto , utilizator 21:47, 20 Decembrie 2013
Se va ajunge la executare silita.
eu nu am nimic pe numele meu,in acest caz ce imi ia?daca o platesc dupa 30 de zile de la expirarea termenului e bine?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis in minorat- tainuire furt alex1017 alex1017 Buna ziua am si eu niste nelamuriri. cand aveam 17 ani m-a prins politia pe scuter si nu aveam permis m-au dus la sectie am dat o declaratie dupa mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Despre o amenda serban_alin serban_alin am si eu o intrebare...am primit o amenda cu caracter administrativ la care urmeaza sa fac recurs..intrebarea ar fi ce se intampla daca nu o platesc...ce ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ! stefanu stefanu Am primit o amenda administrativa de 100 ron si 30 de ron cheltuieli de judecata . Daca nu o sa platesc in 15 de zile ce o sa se intample ? (vezi toată discuția)