avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fara permis in minorat- tainuire furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fara permis in minorat- tainuire furt

Buna ziua am si eu niste nelamuriri. cand aveam 17 ani m-a prins politia pe scuter si nu aveam permis m-au dus la sectie am dat o declaratie dupa mi-a dat drumu. intre timp la 18 ani mi-am luat permisul de conducere toate bune si frumoase am implinit 19 ani si am facut o boacana am fost acuzat de tainuire la furt si in 15 zile urmeaza sa ma judece si astazi am primit o citatie sa ma prezint la brigada rutiera ca mai facut dosar penal ca am condus un scuter acum 3 ani de zile intrebarile mele sunt urmatoare. imi poate afecta dosarul pe care ma va judeca in 15 zile? pot primi o amenda administrativa pentru ca am condus acum 3 ani scuteru? si dc am primit citatie dupa 3 ani de zile? ce pot sa patesc acum?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:03, 28 Martie 2016
Buna seara!

Va poate afecta...pentru ca veti avea cazierul patat...chiar daca nu s-a judecat acel dosar de acum 3 ani. E posibil sa primiti o amenda administrativa la cel cu scuterul. Nu vad gradul de pericol social acolo. Oricum, va cresc sansele cu un avocat.

Cu stima.
Încercați sa primiți o pedeapsa cat mai mica în procesul cu tăinuire.
Se poate sa nu fiți trimis în judecata pentru fapta din minorat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea permisului de conducere, solutionarea dosarului penal ciocolata99 ciocolata99 in data de 27.07.2008 am cumparat o motocicleta .. neinmatriculata .. in timpul unei probe .. am fost prins pe drumu judetean de catre politie.. mi-au ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis RaduDinVaslui RaduDinVaslui Salut, sunt Radu, am 18 ani si doresc si eu ajutor intr-o problema destul de serioasa. Ieri ma duceam cu tatal meu la bunici, iar dupa ce am iesit de pe ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului pentru 4 luni in urma unei cercetari penale. silviu_iliescu silviu_iliescu Buna ziua.In data de 28 septembrie 2012 am fost oprit de politia rutiera, eu circuland cu un scuter, a carui capacitate cilindrica eu o stiam de 49cmc, fapt ... (vezi toată discuția)