Buna seara,
Ne confruntam cu o foarte mare problema.
Scara noastra de bloc este prevazuta la parter cu spatiu comercial. Pana anul trecut acest spatiu a fost ocupat de o firma Reparatii Auto. Aceasta firma s-a mutat si peste 2 saptamani ne-am pomenit ca, la parterul blocului s-au montat geamuri uriase PVC cu sticla fumurie inscriptionat CASA FUNERARA. Tin sa va anunt ca nimeni nu a semnat nimic, nimeni nu stie absolut nimic. Ce este de facut in cazul acesta? Si intrebarea mea este .... oare este admis ca la parterul blocului sa functiuneze o asa zisa ,, casa funerara''? Sfatuiti-ma ce este de facut in acest caz
In conditiile in care spatiul nu apartine de asociatia de proprietari si in trecut spatiul a fost detinut de catre societate comenrciala ,pe cale de consecinta a fost dat acordul de infiintare din partea proprietarilor
Nu este necesar acordul proprietarilor in cazul in care spatiul a fost utilizat de societate comerciala
Au mai existat situatii de acest gen in care subsolul tehnic al imobilului de locuit in comun a adapostit casa funerara
Sesizati oficial directia de sanatate publica
Iarasi eu Va deranjez,
Reclamatia referitoare la Casa Mortuara de la parterul blocului
Din cate stiu si m-am informat domnul are ,,relatii'' la Directia de sanatate publica din judet. Care este forul superior Directiei de sanatate la care ma pot adresa?