avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract/conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract/conventie civila

Buna ziua.Ma intereseaza daca exista o forma de contract de colaborare prin care toate obligatiile datorate statului(impozit venit,cas,cass) sa fie platite de prestator.E vorba de un contract pe o perioada limitata,30 de zile.
Si daca exista,contractul se mai inregistreaza undeva ? In sensul daca e posibil sa fie efectuate aceste operatiuni de catre prestator,angajatorul fiind din alta localitate.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:32, 20 Decembrie 2013
Asa ceva este posibil numai daca este stipulat in contractul de prestari servicii incheiat intre beneficiar si prestator.
In caz contrar, fiecare va suporta plata pentru partea lui de contributie la bugetul de stat.
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de contract ? Silvia Dumitru Silvia Dumitru Administratorul firmei fiind si salariat indeplineste conditiile pentru pensionare limita de varsta.Ce forma avantajoasa de contract exista pentru a reveni in ... (vezi toată discuția)
Limita pe ora la contracte de prestari servicii lauricafl lauricafl Buna ziua. Poate cineva sa imi spuna daca la contractele de prestari servicii este limita de 150 lei pe ora, sau nu? Se plateste si sanatate, sau doar ... (vezi toată discuția)
Contributiile aferente unei conventii civile AliceS AliceS Buna ziua, As dori sa stiu si eu, in conditiile in care se incheie un contract civil de prestari servicii cu persoane fizice neautorizate, iar aceste ... (vezi toată discuția)