avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua, eu mai am un frate care castiga mult mai mult ca mine si a facut imbunatatiri si renovari in casa.Banii pentru renovare i i-a dat mama, dar pe chitante apare numele lui si mama mai are o agenda in care scrie suma pe care o primeste lunar de la fratele meu, dar in fond, ea nu primeste nici un ban real de la el. Recent, am descoperit ca eu figurez la politie intr-o alta adresa fata de aceea din buletin.Mentionez ca in agenda figureaza numai fratele meu cum ca i-ar da lui mama o suma de bani lunar..Asta m-ar putea afecta la mostenirea apartamentului? Daca da, cum si in ce masura? Am ambii parinti si sunt casatoriti.Tata mai are o fata dintr-o casatorie anterioara.Casa este pe numele tatalui meu.
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2013
Alexandra232013, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:02, 20 Decembrie 2013
Aceste aspecte, privind castigurile pe care le realizeaza fratele, nu au relevanta in raport de cotele legale de mostenire ce revin mostenitorilor legali.
Cand vor deceda parintii , toti fratii aveti aceleasi drepturi legale la mostenire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme. buna seara, tatal meu a decedat de zece ... atinas atinas Succesiune cu probleme. Buna seara, Tatal meu a decedat de zece ani si la succesiune trebuia dezbatuta urmatoarea masa succesorala; un apartament ... (vezi toată discuția)
mostenire, succesiune teacher111 teacher111 Buna seara. Am si eu o intrebare cu privire la o mostenire. Parintii, la doi frati, nu au lasat mostenire casa si pamantul arabil la nicunul dintre frati. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. tatăl meu se afla într-o situație neplăcută ... mia_livia mia_livia Bună ziua. Tatăl meu se afla într-o situație neplăcută din cauza fratelui său vitreg și anume, acesta din urma s-a trezit după 17ani de la moartea ... (vezi toată discuția)