avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Depunere declaratii TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Depunere declaratii TVA

Am o problema majora, va rog sa ma ajute cineva cu o informatie.
La firma XY Srl pe 27 aprilie anul curent Anaf a blocat TVA-ul pe baza OG. 700 .Ultima declaratie 300 a fost depusa pe perioada ianuarie- martie 2013. Pe parcurs
s-au demarat procedurile de schimbare administrator etc.( din 16 decembrie) si acum ar trebui sa cerem sa ne puna inapoi ca platitor TVA. Pentru acesta trebuie sa fie depuse toate declaratiile.Pe perioada suspendarii trebuie sa intocmesc declaratie separata, pe facturile emise trebuie platit TVA-ul facturat.
Cum procedez?
1.Fac o declaratie 300 separata pe luna aprilie 2013 ?
2.Intocmesc inca o declaratie pe perioada mai- noimebrie 2013 sau cate o declaratie pe perioada mai - iulie si perioada august- octombrie?
Este foarte urgent, va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Tamaska , utilizator 23:32, 20 Decembrie 2013
Buna seara.
Nu prea este clara intrebarea dumneavoastra.
Cum adica "Anaf a blocat TVA-ul " ?
Printre actele normative nu am gasit OG 700.
Ordin 700/2012 pentru aprobarea Procedurii de modificare, din oficiu, a vectorului fiscal cu privire la TVA, precum si a modelului si continutului unor formulare
In sensul acela am scris ca ne-a blocat Tva-ul, ca nu putem deduce, tot ce am facturat tva in aceasta perioada trebuie sa -l platim, Va multumesc mult, va rog sa-mi raspundeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in scopuri de tva SOLEI SOLEI Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra. O firma neplatitoare de Tva, fara angajati vrea sa devina platitoare de Tva prin optiune( poate la anul emite ... (vezi toată discuția)
Trecere la neplatitor tva bernadette bernadette Buna ziua Din data de 11.01.2013 am devenit neplatitor de tva si nu stiu daca trebuie sa aplic tva la incasare 11 zile Am cateva facturi de la furnizori in ... (vezi toată discuția)
Factura persoana impozabila ce are codul de tva anulat din oficiu Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Am o nelamurire I]in cazul unei firme careia din 1 februarie 2014 i-a fost anulat din oficiu codul de inregistrare in scopuri de TVA pentru motivul ca doua ... (vezi toată discuția)