avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minori

Buna ziua!!

In urma cererii avocatei mele , minora a fost din nou evaluata de catre cei de la Protectia copiluului constatand ca minora este influentata de catre tata , raportul va ajunge la judecator, insa tatal declara ca are un venit de 500 de euro pe luna, dar in fond el nu a lucrat niciodata nu are carte de munca , declara ca din pictura , din arta.pot sa sesezez finantele in acest sens sa verifice veniturile lui?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:39, 21 Decembrie 2013
La ce va foloseste? Cereti-i lui probe de venit...
ce legatura are noua evaluare cu veniturile?

avocat dvs sa ceara instantei adresa le ANAF despre venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor OLIMPIUCLAUDIU OLIMPIUCLAUDIU Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma sprijiniti cu un sfat privind incredintare minor spre crestere si educare, descris succint mai jos: Am o fetita in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara liliana_cl liliana_cl detin certificate de grefa pentru:finante,itm si registru comertului deoarece sunt in proces de incredintare minor si pensie alimentara si paratul in functia ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? am nevoie de ajutor. ArminaVelichea ArminaVelichea Am o problema de ceva timp. Sunt o tanara mamica, am 24 de ani si un baietel de 4 ani. Am trait in concubinaj 5 ani cu talal copilului si de 1 an de zile ... (vezi toată discuția)