avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trimitere oameni Germania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trimitere oameni Germania

Buna ziua. As vrea mai multe detalii in legatura deschiderii unei firmei , si trimiterii oamenilor in Germania in agricultura ! Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:29, 21 Decembrie 2013
Depinde de modalitatea aleasa de "a trimite oameni" in Germania. In primul rand trebuie sa va asigurati ca veti avea cu cine sa incheiati contracte in Germania.
Sunt trei modalitati de a "trimite" oameni in strainatate: prin detasare, prin agent de munca temporara si prin plasare de forta de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegarea salariatilor no_or no_or Buna ziua! Am o firma de constructii si doresc sa trimit muncitori la o lucrare in Germania. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a realiza ... (vezi toată discuția)
Taxa mediere locuri de munca dan1972 dan1972 Buna ziua, Am inteles ca taxa de mediere a agentiilor de plasare forte de munca (cod caen 7810) a fost abrogata, anulata incepand cu 3 martie 2018 ... (vezi toată discuția)
Verificare agent plasare forta demunca solongabriel solongabriel vreau sa plec in germania la munca in agricultura ,dar cine imi confirma ca firmele de recrutare nu au anunturi false si sunt de buna credinta?multumesc (vezi toată discuția)