avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie la anvelope
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie la anvelope

Cu se procedeaza daca fabricantul refuza inlocuirea desi anvelopa nu este uzata sau deteriorata? Ea nu se poate folosi din cauza batailor radiale si laterale. Mi-au inlocuit sapte si toate recunoscute de ei ca defecte. O a opta au refuzat-o la inlocuire fara motive concrete. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:11, 21 Decembrie 2013
Cereti in scris sefului de magazin/patronului sa mentioneze motivul pentru care refuza inlocuirea celei de a 8-a anvelopa, iar apoi faceti plangere la OPC. success!
In baza documentului de achizitie sesizati oficial ANPC local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnlocuire telefon pe garantie shakuri shakuri Buna ziua. In luna iunie 2016 am achizitionat, prin prelungire abonament ,de la RDS-RCS un telefon android. Chiar din prima zi de folosire am observat un ... (vezi toată discuția)
Sesizare opc? ramicielo ramicielo Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ... (vezi toată discuția)
Inlocuire produs utilizat defectuos Dorin231 Dorin231 Buna ziua Detin un magazin online, un client doreste inlocuirea unui corset lombar pneumatic folosit 4 luni cu garantie doi ani doar ca produsul returnat nu ... (vezi toată discuția)