avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate cineva sa-mi spuna cine raspunde pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate cineva sa-mi spuna cine raspunde pentru greselile de tehnoredactare?

arestat pt tentativa de omor deosebit de grev, propus de penitenciar de trei ori pt eliberare conditionata, iar instanta de judecata a amanat tot de trei ori pe motivul ca este acuzat pt omor deosebit de grev, nu stim unde putem face plangere penala pt fals in acte?? mentionez faptul ca in mandatul de executare este acuzat de articolul 20 rap 176 iar in instanta de fiecare data apare cu articolul 176. cine raspunde pt greselile facute??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:07, 23 Decembrie 2013
NIMENI! Absolut nimeni.Suferinta o suporta cel nevinovat de respectiva greseală a instantei.Cei care ar trebui să răspundă, nu are statul curaj si nici interes: în alte state, toti răspund, inclusiv zei din instanta de judecată, la noi, cine să-i pună la punct ? Un posibil fals trebuie atacat în justitie sau la parchet prin depunerea unei plângeri.Trebuie controlată de fiecare dată Încheierea de sedinta.
Daca va referiti la listele de sedinta asa se procedeaza adesea.
In incheierea de sedinta nu se pot strecura insa astfel de greseli.
Se foloseste calea de atac impotriva incheierii de sedinta.
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autosesizare parchet pentru tentativa de omor Elynasv Elynasv Buna seara! 3 prieteni sunt acuzati de tentativa de omor, au batut un baiat pe strada, are certificat de 21-22 de zile de ingrijire, parchetul s-a autosesizat ... (vezi toată discuția)
Concurs sau infractiune unica? law_and_order law_and_order Buna seara! am si eu o intrebare: daca o persoana savarseste o fapta care intruneste atat o circumstanta de la omor calificat cat si una de la omor deosebit de ... (vezi toată discuția)
Reducere sentinta tentativa de omor - dupa intrarea in vigoare a noului cod penal silvia7 silvia7 buna ziua tuturor ! as avea o intrebare si anume - se reduce din pedeapsa art.20 cp. rap. la art.176 lit.b (7 ani si 6 luni ) dupa noul cod penal ? adica , ... (vezi toată discuția)