avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare incetare contract de munca in perioada de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare incetare contract de munca in perioada de proba din initiativa angajatului

Buna ziua,

As fi interesata cum se procedeaza cu notificarea de incetare a contractului de munca in perioada de proba. Se lasa la departamentul de resurse umane, trebuie stampilata, inregistrata, sa primim o dovada cum ca am lasat-o acolo?
Daca contractul de munca nu se afla si in posesia noastra, putem formula notificarea fara a specifica numarul acestuia? Pe forumul deschis in acest sens si care nu stiu de ce s-a copiat si in titlul subiectului meu (imi cer scuze pentru acest aspect) nu am gasit raspuns clar la aceste intrebari

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2013
Laura_Lau, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura_Lau , utilizator 19:23, 22 Decembrie 2013
Este legal formulata daca nu voi mentiona inregistrarea in registrul salariatilor deoarece nu am cunostinta de ea, mentionand doar data incheierii contractului si sa specific ca nu cunosc nr. de inregistrare deoarece ambele exemplare din cim se afla la sediul lor? De asemenea, inainte de a preda notificarea in mod normal ar trebui sa mi se inmaneze exemplarul meu de contract nu? Sper sa rezolv cu bine aceasta problema, este destul de dificil eu neprimind inca contractul desi este semnat de mine, in 2 exemplare, la sediu...
Intr-adevar, trebuie sa aveti si dvs un exemplar de pe c.i.m.

Depuneti o solicitare in scris, in acest sens, si daca va refuza eliberarea unui exemplar de pe c.i.m.atunci faceti sesizare la ITM.

Modelul de notificare era orientativ, dvs aveti psoibilitate sa-l modificati functie de situatia reala.
In acest caz voi solicita exemplarul cim ce imi revine si ulterior voi completa nr de inregistrare pe notificare si o voi inmana. Va multumesc pentru informatii imi sunt de mare ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contractul de muncă teom96 teom96 in cazul in care am un contract pe o perioada nedeterminată, iar perioada de probă este de 90 de zile, pot demisiona? Menționez că lucrez de 11 zile( e job ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba nelutza nelutza In data de 15 Martie 2020 am semnat contractul urmand ca pe 20 Martie acesta sa fie suspendat din cauza pandemiei.Acum pe 15 iunie ne am reluat activitatea si ... (vezi toată discuția)
Documente - incetare contract de munca Alexander14t Alexander14t Buna ziua, Am incheiat un contract de munca pe durata determinata de 3 luni... si contine 15 zile perioada de proba iar din cate am citit, pot sa intrerup ... (vezi toată discuția)