avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani pentru concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani pentru concediu de odihna

Buna ziua
Lucrez la o firma de paza din anul 2012 luna februarie si am o intrebare privitoare la drepturile privind concediul de odihna, in anul 2012, nu am primit nici-un ban pentru concediu, zilele nu le-am luat deoarece la angajare am fost trecut pe contract cu 4 ore si sa stau acasa pe te miri ce, cand am cerut banii, mi s-a dat un raspuns cum ca 'politica' firmei este ca banii sa se dea in momentul cand parasesti firma, ma intreb este corecta aceasta 'politica' a firmei si oare nu controleeaza nimeni firmele de paza care invart milioane pe lun, bani care sunt in mare majoritate 'negri', de stat de plata in momentul primirii salariului, nici vorba ,oare cine semneaza pentru angajati ,adeverinte de slariu se emit, cu salarii pe lunile respective de te doare capul, cum este in cazul nui coleg caruia i s-a emis o adeverinta pentru caldura pe luna august de 582 lei iar pentru card de credit de la banca de 250 lei pentru aceeasi luna !!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 5 Iulie 2014
De unde rezulta aceasta diferenta? Cumva sunteti platit si cu o suma de bani "la negru"?
freeelis a scris:

De unde rezulta aceasta diferenta? Cumva sunteti platit si cu o suma de bani "la negru"?

asa este la toate firmele de paza ,ei iti dau 900 ron, la 240 de ore lucrate iar la stat declara ce vor, la inceput ne-au facut contractele la 4 ore iar salariul era tot 900 net, la 'negru' cred ca platesc toate firmele ,mai ales cele de paza si curatenie
In acest sens, puteti sesiza ITM-ul si ANAF-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna mariatoader mariatoader PENTRU PERIOADA 2004-2009, NU AM BENEFICIAT DE NICI O ZI DE CO, IN 2008 SI 2009, AM LUAT DUAR BANII PE CO, INAINTE ,CU O LUNA ,DE AM DA DEMISIA ,AM LUAT BANII ... (vezi toată discuția)
Refuzul acordarii co si concediului fara plata MmeButterfly MmeButterfly Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, eu si sotul meu ne confruntam cu urmatoarea problema: sotul meu a cerut patronului sau 6 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna retierika retierika Are dreptul un salariat angajat in luna iulie 2013,să beneficieze de concediu de odihnă , până în decembrie 2013 ? E adevărat că trebuie să ai 11 ... (vezi toată discuția)