avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Necesitatea schimbarii pasaportului dupa casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Necesitatea schimbarii pasaportului dupa casatorie

Buna ziua!

Daca poate cineva sa ma lamureasca.. eu am deja un pasaport valabil pe numele meu. Daca dupa ce ma casatoresc imi pastrez numele, este schimbarea pasaportului necesara? Daca da, dureaza la fel de mult ca eliberarea unui pasaport nou sau?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri :)
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:29, 22 Decembrie 2013
daca nu interevin alte schimbari ( nume , domiciliu) pe cartea de identitate nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul sotilor pe cartea de identitate TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.in 2009 m-am casatorit in tara dar pt ca trebuia sa plecam in afara tarii ca altfel pierdeam serviciul si eu si sotul meu,nu am avut timp sa schimb ... (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in germania Tschiesche Tschiesche Buna ziua, doresc un raspuns legal la o intrebare concreta, determinata de o situatie concreta.Locuiesc in Germania din 2010, dar nu am renuntat la cartea de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru schimbarea documentelor personale de identitate in urma unei casatorii. Alusa Alusa Buna, Situata in Anglia,..casatorita acum 2 ani in Anglia,..inca nu am reusit sa vin in Romania sa-mi schimb numele si documentele de identitate! Rugamintea ... (vezi toată discuția)