avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma S.R.L
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma S.R.L

Buna ziua. Vreau sa deschid un S.R.L cu obiect de activitate "4222 Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru electricitate si telecomunicatii" si as dori sa stiu cati angajati ar trebui si cu ce functie(mentionez ca este vorba despre 2 asociatI). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 23 Decembrie 2013
Nu exista niciun text de lege care sa impuna unui angajator un numar minim de salariati.

Avand in vedere obiectul de activitate al societatii dvs, ar trebui sa aveti angajati pe functii care au legatura cu proiectarea in electricitate si telecomunicatii, dar si functii in domeniul juridic, administrativ, contabil etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt. pfa lamar lamar As dori sa aflu daca avand diploma de electrician exploatare medie si joasa tensiune pot sa inscriu PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 4321 - Lucrari de ... (vezi toată discuția)
Coduri caen constructii alinabudescu alinabudescu va rog sa ma ajutati intr-o problema as dori sa stiu si eu care codurile caen intra in ramura de constructii va multumesc!#-o#-o#-o#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa - pot alege mai multe caen? lamar lamar As dori sa aflu daca avand diploma de electrician exploatare medie si joasa tensiune pot sa inscriu PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 4321 - Lucrari de ... (vezi toată discuția)