Buna ziua,
va rog sa imi dati un sfat in ceea ce priveste recuperarea unei sume achitate necuvenit unei societati de paza. Contractul incheiat intre parti prevede ca un nr de 9 posturi sunt inarmate. Se factureaza la tariful pentru personal inarmat, care este mai mare decat cel pentru personalul neinarmat , se da ;;bun de plata'' de catre responsabilul de contract(prin fisa postului) si se achita factura. Ulterior se constata ca personalul care trebuia sa fie inarmat nu a posedat arma si nici autorizatie pentru port-arma. Cei pentru care firma de paza a prezentat autorizatii la incheierea contractului de fapt au fost inlocuiti , in decursul derularii contractului, cu alte persoane. Intrebarile mele sunt : de la cine se recupereaza suma achitata necuvenit firmei de paza (al carei contract s-a incheiat si care intre timp a si intrat in insolventa) si ce demersuri trebuie sa faca cel de la CFG? Cel de la CFG stabileste motivele care au dus la achitarea necuvenita a acestei sume si pune la dispozitia comp.juridic copii dupa toate documentele doveditoare? Multumesc !
Intrebati-va juristul.Doar il platiti si pentru astfel de probleme. De la cine ati putea cere restituirea unei sume, daca nu de la cel care a incasat-o?
Buna ziua,
multumesc pentru raspuns. Juristul nostru si auditorul vor banii de la responsabilul de contract (persoana fizica) si cer de la CFG calculul si motivele pentru care s-a ajuns la aceasta paguba. Nu mi se pare normal. CFG-ul nu face cercetari. Parerea mea este ca Juridicul trebuie sa-si adune probele pentru actionare in judecata sau ce alta metoda are de a recupera sumele. Juridicul a cam plimbat problema inapoi pe motiv ca nu are toate documentele.
aveti o problema de executare a contractului. trebuie sa va calculati dieferneta de pla si sa o pretindeti a fi restituita prtintr-o soimatie. daca nu vor atunci in instanta. succes
Vacanta anulata
SERANGAU
AM INCHEIAT CU O FIRMA UN CONTRACT PRIN CARE AM ACHITAT O VACANTA IN TURCIA---IN FEB.2012
IN IUNIE URMA SA PLECAM IN VACANTA...DAR FIRMA A ANUNTAT PE ... (vezi toată discuția)