avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de distributie cu Cabinet medical individual ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de distributie cu Cabinet medical individual - PFA

Buna ziua,

Ce contract se poate incheia dpdv legal intre un Cab. med. individ. si un producator de medicamente pentru a-i putea distribui direct un produs medicamentos de cateva ori in decursul unui an.

Va multumim anticipat pentru raspuns!
S[rbatori cu bucurii tuturor!
Cel mai recent răspuns: btg , utilizator 14:06, 6 Ianuarie 2014
Niciunul. Cabinetul medical nu are ca obiect de activitate vanzarea de produse medicamentoase.Cel mult puteti incheia un contract de sponsorizare sau de publicitate, in sensul ca medical va face reclama la produs iar dvs il remunerate pentru expunerea de pliante publicitare in Cabinetul sau.
polloctav, va multumim mult pentru raspuns!
Iar cu clinicile private nu e nici o problema, atata timp cat functioneaza ca societati comerciale, nu?!
Multumim anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot plati un contract de reclama publicitara incheiat in alta tara? mikamarg mikamarg Am un cabinet medical de medicina muncii SRL in Romania; am gasit o oportunitate de a incheia un contract de reclama publicitara, marketing in strainatate, ... (vezi toată discuția)
Contracte intre srl si medic criscas007 criscas007 Puteti sa-mi spuneti ce fel de contract se incheie intre medic si Clinica privata SRL? contract de prestari servicii? Multumesc (vezi toată discuția)
Speta de drept comercial dar si drept civil ContSters69664 ContSters69664 Buna ziua. Sunt o persoana juridica care are ca domeniu de activitate vanzarea de produse medicale si dezinfectanti si as avea o intrebare pentru d-voastra: in ... (vezi toată discuția)