avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din supermarket va rog ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din supermarket va rog ajutor

Buna ziua, acum 3 luni m-am dus in carrefour cu 2 prieteni și cu părinții unuia dintre , noi copii ne-am despărțit si ne-am plimbat la un moment dat am intrat acolo de unde cumpara toata lumea produse gen mancarre etc si am vazut un cablu si din prostie m-am hotarat sa il bag în buzunar și am ieșit afară doar eu. Dupa mn s venit un paznic si ma dus intr-o camera acooo au venit cei de la paza....am recunoscut vina si am platit cablul in cal de 10 lei , acestia au chemat jandarmeria si acestia m-au dus la secție unde am dat o declaratie si din nou am recunoscut . Acum a sunat-o o prietena pe mama care fiul sau este avocat si ia spus xa dosaru meu a ajuns la judecătorie . Va rog frumos am doar 17 ani spuneți-mi care sunt pedepsele pt fapta mea si ce ar trebui eu sa fac...sunt disperat imi e si rusine sa dau ochii cu ai mei ....
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:14, 25 Decembrie 2013
Verificati pe portal.just.ro daca apare dosarul dvs, pentru fapta descrisa nu cred sa ajungeti sa fiti trimisa in judecata, oricum, inainte, ar fi trebuit sa fiti chemata sa vi se aduca la cunostinta invinuirea apoi sa vi se prezinte materialul de urmarire penala, personal cred ca nu ati inteles dvs bine, cel mai probabil este sa se dispuna de catre procuror NUP si o amenda administrativa.
Offf doamne sper sa fie asa ... eu sunt o fire calma dar de data asta m-am agitat foarte tare
In ce oras se intampla?
Se putea aplica amenda administrativa.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Decembrie 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat paguba mica, recuperata ContSters156394 ContSters156394 Acum un an si jumatate am sustras cateva obiecte, in valoare de aproximativ 25 lei. dintr-un hypermarket. Am fost oprit de paznici, s-a dat o declaratie ca ... (vezi toată discuția)
Complice furt bircilatiberius bircilatiberius Buna ziua , va rog frumos sa imi raspundeti la problema pe care nu o cunosc .Pe data de 22.10.2010 impreuna cu prietenul meu am intrat intr`un magazin din mall ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)