avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua - conturi de Facebook si e-mail sparte, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua - conturi de Facebook si e-mail sparte, postari in numele meu

as dori sa stiu cum se pedepseste furtul de date personale. fostul meu prieten mi-a spart adresa de email si facebook a doua oara si posteaza lucruri urate despre mine amenintandu-ma si santajandu-ma, foloseste adresele mele de email in scopuri negative pentru denigrarea mea modificand poze are acees la datele personale poze informatii adrese de email fara acordul meu, impotriva vointei mele si stiu ca acest lucru este ilegal. initial dezactivase contul de facebook dar acum l-a reactivat si il foloseste in numele lui cu datele mele personale, va rog din suflet sa ma ajutati. va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: pmihaela986 , utilizator 16:02, 25 Decembrie 2013
Faceti plangere la politie pentru infractiunile de furt de identitate, santaj, amenintari.
la cum fuctioneaza si politia in ziua de azi, ideea era ca s dori sa sterg cumva aceste conturi de email si facebook la care nu mai am acees dar imi este imposibil din moment ce si adresa de email mi-a fost sparta tot de el....ca sa stopez folosirea datelor mele personale informatii adrese de email poze fara acordul meu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poză luată de pe profilul meu de facebook, fără acordul meu. mă poate ajuta poliția? Stanchescu Stanchescu Buna! Acum ceva timp am postat o poză cu mine pe profilul meu de facebook, după un timp o persoană mi-a luat poza respectivă și a postat-o pe profilul ei ... (vezi toată discuția)
Respectul vietii private si al demnitatii persoanei, calomnie alexandraone alexandraone cetatean pakistanez cu rezidenta de Romania(casatorie cu romanca) si Grecia locuind in Grecia de 13 ani si vizitand Romania des racoleaza ... (vezi toată discuția)
Distribuire materiale pornografice pe facebook după terminarea unei relații mirelaalbu mirelaalbu Buna seara, va rog sa ma jutati cu cateva sfaturi, in ceea ce trebuie sa fac in cazul urmator: Am avut o relatie cu cineva timp de un an si 5 luni, acesta in ... (vezi toată discuția)