avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Este necesara schimbare pasaport?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este necesara schimbare pasaport?

Cum trebuie procedat in urmatoarea situatie?Daca se solicita o viza turistica cu multiple intrari,(care de obicei, daca se acorda=D>, se acorda pe o perioada de zece ani)pe un pasaport care expira in 2018,trebuie schimbat pasaportul sau se acorda viza pe cel existent si eventual se transfera viza pe pasaportul schimbat?si as mai avea o intrebare tot in zona aceasta;Documentule de chemare,necesare solicitarii vizei turistice in Canada,se trimit nominal sau se poate trimite o singura chemare pentru o familie(sot sotie)?Va multumesc.Va doresc tuturor Sarbatori cu bine si An nou mai bun ca toti de pana acum!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:53, 27 Decembrie 2013
Viza nu este transferabila; pasaportul vechi se anuleaza insa ramane la dvs. Veti calatori cu amandoua pasapoartele si la control le veti prezenta pe amandoua.

La a doua intrebare nu stiu sa va raspund, presupun ca se poate trimite o singura invitatie pentru familie. Sunt multe site-uri unde puteti primi infomatii complete si sigure la aceasta intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza turistica romania pentru sot si copil care nu sunt cetateni romani nici ue. MissTina1 MissTina1 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Cum se acorda viza turistica pentru sotul si copilul unui cetatean roman cu domiciliul in strainatate. Cazul in speta:Fiica ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza pentru cetatean indian malinaileanab malinaileanab Buna ziua, As dori sa aflu cum poate sotul meu,cetatean indian,sa obtina o viza de scurta sedere in Romania pentru a merge impreuna de sarbatori la parintii ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)