Buna ziua. Am si eu o problema. Acum o saptamana am fost intr-un club (in Bucuresti). La un moment dat m-am dus sa cumpar o bere de la bar pentru un prieten, iar o tipa o ia in timp ce luam restul de la barman. Ma intorc, ii spun ca daca vrea sa-si cumpere, ma apuca de par si de bere, varsa jumatate din ea pe jos si reusesc sa plec repede. Nervoasa cum eram, m-am intors dupa ce mi-am bagat portofelul in geanta si ii torn cealalta jumatate de bere in par. Se intoarce, ma ia la bataie, iar in timp ce ne trageam de par, prietena ei mi-a dat 2 -3 pumni deasupra tamplei. Ne despart, fiecare pleaca acasa.. A doua zi am simtit durere la nivelul capului si in ureche, dar si un zgomot in ureche . Avand si pneumonie, luni am mers la spital (in Fetesti) si m-au rugat sa ma intorc a doua zi pentru analize. Cand m-am trezit sa merg la analize, am vazut dublu. Au incercat sa ma vada doctorii de la mine din oras, dar m-au trimis la Bucuresti pentru o tomografie. Tomografia nu arata nimic si nici punctia lombara, insa oftalmologul m-a diagnosticat cu pareza la nervul optic nr 6. Urmeaza sa fac un RMN si sa merg la un medic legist si la un ORL deoarece ma supara urechea. Ce ma sfatuiti sa fac?
Încercați, după ce aveți rezultatul tomografiei și a tuturor analizelor, un diagnostic precis, să vă înțelegei amiabil pentru o sumă de bani care să compenseze suferințele pricinuite și costul tratamentului medical.Dacă nu reușiți în acest demers, puteți depune plângere penală ,iar încadrarea juridică va fi în funcție de nr. de zile de îngrijiri medicale, de posibilitatea pierderii unui simț sau organ, întrucât, pareza acelui nerv ar pune această problemă și ar putea fi o vătămare corporală gravă.În cadrul procesului penal vă veți putea constitui parte civilă și pretinde despăgubiri materiale și daune morale.
In primul rand sa urmati sfaturile doctorului. Apoi cand mai faceti pneumonie sa nu mai umblati prin cluburi. Evitati orice confruntare in club. In ultimul rand puteti depune plangere la politie pentru agresiune, politia poate face cercetari in vederea identificarii persoanei care v-a lovit dar daca nu exista camere de supraveghere sau nu cunoasteti persoana respectiva sunt putine sanse de identificare.
Luati legatura cu administratorul clubului si solicitati pastrarea inregistrarilor din seara respectiva, daca au sistem de supraveghere video. Dupa 5-10 zile este posibil sa le stearga.
Nu s-a facut nicio identificare a persoanelor implicate in incident?
Ba da. Am norocul sa-l cunosc pe unul dintre angajatii clubului, care la randul lui o cunoaste pe una dintre fetele care m-au lovit. Le-am cautat pe facebook, iar una dintre ele are numele intreg. Stiu ca sunt amandoua studente la medicina in anul 5 sau 6.
Formulati plangere la politie
Solicitati analiza probelor video si constatarea consecintelor evenimentului in baza
certificatului medico legal
Sanatate
Craciun linistit !
Lovire
andrei1985
buna . ma numesc andrei , am 24 de ani si sunt din timisoara .
in jurul orei 5 dimineata m a sunat fratele meu , motivul fiind ca a fost batut intr un club de ... (vezi toată discuția)
Scandal
nyikon_17
saptamana trecuta am iesit cu 2 prieteni la o bere, ne-am lungit, unu din ei m-a jignit si l-am lovit. Dur e ca nu imi aduc aminte cat de mult lam lovit dar el ... (vezi toată discuția)