avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incetare furnizare servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incetare furnizare servicii

Buna ziua !
Va deranjez cu o intrebare :
Detin un abonament RCS-RDS, de tip Business. Am intrat in posesia acestui serviciu incepand cu luna Noiembrie ( contractul fiind semnat pentru 12 luni ).
Din cauze financiare, nu imi mai permit sa platesc abonamentul lunar ( de 45 euro ), si as dori sa stiu cum pot renunta la el. De asemenea, reprezentatul ( persoana cu care am semnat contractul ) nu mai raspunde la telefon, numarul fiind inexistent...
Multumesc anticipat !
O seara placuta si Sarbatori Fericite !
Cel mai recent răspuns: RazRazvan , utilizator 18:01, 26 Decembrie 2013
Aveti in contract in scris conditiile in care puteti renunta la abonament, probabil ca va trebui sa le acordati despagubiri intr-o suma destul de mare incat sa nu renteze pt dvs sa renuntati. Incercati sa gasiti pe cineva sa-l preia, desi putin probabil.
Ciudat, ati facut abonament luna trecuta si dupa o luna nu mai puteti plati.
Conditiile reziliere contract sunt precizate in documentul incheiat cu reprezentantul operatorului
Chiar daca persoana cu care ati incheiat contractul nu o gasiti,pentru materializarea interesului dv contactati personal sucursalele operatorului
@gi-jane2 , o multime de lucruri se pot intampla intr-o luna. Poti ramane fara serviciu, sau au aparut alte cheltuieli...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare rcs&rds octavian.marius.dinu@gmail.com octavian.marius.dinu@gmail.com Am contractat un abonament de telefonie mobila de la RCS&RDS pe o perioada de un an, dar l am folosit ~doua luni - fără achizitia niciunui alt serviciu sau ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Renuntare unilaterala la contract societate de cablu Berninger Berninger Buna ziua! Stiu ca exista deja intrebari similare pe forum, insa din cate am vazut pana acum, este de obicei vorba de rezilieri ale contractelor incheiate ... (vezi toată discuția)