avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Sotul meu a primit o citatie in calitate de martor la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie bucuresti.I se spune nr dosarului dar nu spune in legatura cu ce , despre ce dosar este vorba.Am incercat sa caut dosarul pe pagina lor dar nu mi-l da pt ca nu stiu partea, obiectul.Ce facem in cazul asta?Nu suntem din bucuresti , avem de parcurs o distanta f mare, cine ne deconteaz drumul?
Dar cel mai mult am dori sa stim despre ce dosar este vorba pt ca nu a avut asemea probleme, niciodata nu a fost in instanta sau probleme cu legea, ceva de genul.
Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2013
croi, utilizator
Rog din suflet sa mi se raspunda cat mai repede, ne-a dat putin peste cap .
Fiind chemat in calitate de martor nu inseamna ca sunteti acuzat de ceva. Trebuie sa va prezentati pt. ca altfel riscati sa va aduca cu mandat de aducere(adica sa vina politia sa va ia si sa va duca la parchet pt. audiere).Cat priveste cheltuiala cu drumul...ma tem ca veti face deplasarea pe cheltuiala dvs.
Cu stima,
av.M.Hornea
Eu stiu ca se poate depune ulterior o cerere pentru decontarea cheltuielilor...
Am numarul dosarului atat, am incercat peste tot pe site-ul parchetului sa-l caut dar in zadara
La noi in citatie nr dosarului exista asa: ----/D/P/2010
In locul liniutelor este un numar pe care nu l-am scris eu.Ce ma surprinde , acel D si P .Pe nicaieri nu am gasit un dosar cu aceste litere.De obicei este asa:456/119/2011-asta este un exemplu
Cei care sunteti in domeniu poate ma ajutati ce -i cu aceste litere.Vreau sa gasesc dosarul, sa stim despre c eeste vorba.La parchetul bucuresti sunt date odosarele dar cum sa-l caut in 5 mii si ceva de pagini!!!!Mai pot sa-l caut cu numnarul dosarului dar pe langa asta mai imi cer si obiectul, partea si daca noi nui stim decat nr dosarului...
multi poate veti spune sa asteptam pana atunci, dar credeti-ne ca stam intr-un stres...Daca nu am avut asemenea probleme...Cei care sunt obisnuiti cu justitia...

Alte discuții în legătură

Zi libera mirela 2 mirela 2 Daca sunt chemata ca martor la un proces,cu citatie primita sau termen luat la cunostiinta, trebuie sa imi fac cerere de concediu ptr 1 zi sau angajatorul ... (vezi toată discuția)
Proces ani - citatie martor CPE CPE Buna ziua, Sunt din Bucuresti, am fost citat ca martor impreuna cu sotia intr-un proces intentat de ANI (am cumparat niste bunuri de la o anumita persoana, ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie pentru martor marinica71 marinica71 am primit o citatie de la politia buzau sa ma prezint in calitate de martor privind savarsirea infractiunii de furt.eu locuiesc la iasi si nu am timpul necesar ... (vezi toată discuția)