avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Monitorizare program vizitare DGASPC
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Monitorizare program vizitare DGASPC

tatal a cerut monitorizarea programului de vizitare la dgaspc. avand in vedere ca aceasta prevedere din lege este f noua nu am gasit nimic pe net despre aceasta procedura.
va rog daca stiti sau ati vazut vreun astfel de raport sau ce cuprinde el spuneti mi si mie. nu stiu la ce sa ma astept. acest raport cuprinde asa cum ii spune numele detalii doar despre preluarea copilului sau si alte constatari ale celor de la dgaspc? cat poate tine monitorizarea? cand se opreste si din ce motiv se poate opri?
multumesc
Faceti o cerere pe L544/2001 si cereti normele metodologice de aplicare si copie dupa aprobarea cererii tatalui, motivata.
Ati facut cererile? Ati obtinut vreun raspuns? sau a luat toata lumea pauza de sarbatori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita minor in custodie comuna elena84 elena84 Buna ziua, In urma unui divort la notar, custodia copilului s-a stabilit a fi comuna, cu program de vizita si vacante pt tata, domiciliul fiind la mama.In cca ... (vezi toată discuția)
Respectarea hotărârii judecătoreşti Martonze Martonze Un părinte are program de vizită stabilit prin hotărâre judecătorească. Nu se prezintă luni de zile la program,dar, la un nou proces demonstrează cu ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor 2 ani Marcelpascu Marcelpascu Program vizita minor 2 ani , buna ziua ,am sanse sa obtin un program mai bun de vizita minor ,are 2 ani,momentan am 3 ore pe saptamana cu preluare de acasa ... (vezi toată discuția)