avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum reziliez contractul la furnizor telefonie daca nu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum reziliez contractul la furnizor telefonie daca nu am terminat perioada contractuala?

Buna ziua!
doresc sa ma ajute cineva in problema urmatoare: am abonament la [ editat] si inca nu am terminat perioada contractuala. Cum pot rezilia contractul la aceasta retea de telefonie mobila?
ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:49, 29 Decembrie 2013
Analizati clauzele contractual asumate cu operatorul; de telefonie
De regula daca beeficiarul initiaza procedura de reziliere contract,este obligat conform contract asumat la plata de despagubiri catre operator
Nu puteti cere rezilierea decat daca operatorul nu si-a indeplinit obligatiile asumate prin contract (de exemplu nu aveti semnal in parametrii descrisi).

Dvs. vreti sa renuntati la contract (sa-l denuntati unilateral) inainte de termen, ceea ce indreptateste compania sa va ceara despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Probleme la rezilierea contractului cu operator telefonie stc1 stc1 Buna ziua. In februarie 2012 am reziliat un contract de internet cu un anume operator de telefonie prin intermediul ANPC. Adica am trimis un mail cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)