Acum ceva timp am ajuns intamplator pe un site al unei sioniste care publica un articol de pe alt site, cu titlul Parintele Cleopa, un cretin spalat pe creier. Cum textul este jignitor de-a binelea, cine il poate da in judecata pe autor tinand seama de faptul ca Parintele Cleopa nu mai este printre noi ?
@euro...
Atentie la exprimare ! Doar simpla folosire a termenului de ,,sionist(a)" iti poate aduce o vizita de documentare la Yad Vashem - World Center for Holocaust Research. Vezi cazul Sova...sau retragerea lui Lucian Bolcas din cursa pt. CC. Si exemple sunt sute, poate mii. Fereasca-te Al de Sus sa spui ceva de poporul ales ! E trist ca se (poate) intampla asa ceva in Romania, dar se intampla :(
Nimeni nu poate actiona in numele altuia fara acordul acestuia din urma. Cel care a fost insultat sau calomniat, acela poate face plangere, actiunea neputand fi introdusa de mostenitorii acestuia.
Insulta si calomnie
capucino
am gasit azi o noutate pt mine, o decizie a ICCJ din care am inteles ca de fapt insulta si calomnia ar fi infractiuni. insa din cate am citit, decizia nu se ... (vezi toată discuția)