avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Istoricul unei familii incepand cu 1930??!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Istoricul unei familii incepand cu 1930??!!

Exista posibilitatea descoperirii istoricului unei familii din Bucuresti incepand cu anul 1930 (cand incep mostenirile care ma intereseaz)? Nu ma refer la arborele genealogic, ci la date despre meserii, locuri de munca.... De exemplu pentru cineva care a fost director de scoala bucuresteana, mai exista vreo sansa sa existe in arhiva scolii date de atunci? Mentionez ca eu sunt plecata din Ro, insa va trebui sa vin pentru cateva saptamani sa-mi rezolv cateva lucruri printre care si aceasta problema. Din cate stiu, cred ca e o treaba care dureaza. Ma gandeam la o societate de profil, exista? Daca da, aveti recomandari?
Va multumesc din suflet pentru orice sprijin mi-ati acorda.
Daca au mai pastrat arhiva .Insa inteleg ca e vorba de dezbaterea unor succesiuni Dati mai multe detalii despre actele pe care incercati sa le reconstituiti .
Multumesc frumos, nu are sens sa incep eu investigatiile necesare, sigur este nevoie de timp si noi nu prea avem disponibil. Asa ca investim personal calificat si speram sa gasim ce cautam. Este cel mai bine.
Este greu dar nu imposibil.
Dar ar trebui sa aveti si punct de plecare pe undeva.
Eu va recomand sa apelati la un detectiv particular autorizat sau la o societate de detectivi particulari autorizata conform legii speciale. ;)
cred ca exista solutii chiar si la aceasta problema si daca veti apela la un avocat, puteti sa discutati cu el si acest fel de probleme.Printre alte activitati, am putea prelua si solutionarea acestui gen de problema...:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc ... corinabita corinabita Bună ziua. Doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc prea multe date despre bunicul meu(nu l-a recunoscut pe tatăl meu). Pot cere informații ... (vezi toată discuția)
Arbore genealogic cristiolteanu cristiolteanu Cum se poate afla in mod legal arborele unei persoane si pina la ce grad de rudenie se poate face taxa de succesiune? (vezi toată discuția)
Arborele genealogic. Silviu79 Silviu79 Arborele genealogic poate fi un subiect al acestui form, pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa-si gaseasca mai usor rudele care au trait cu ceva timp ... (vezi toată discuția)