mitzmi a scris:
Ref. pct 4: ..va rog sa imi explicati: ”in urma”- ce inseamna.
Expresia ”înscris declarat fals în urma judecății” vizează situația în care falsul este constatat de instanța de revizuire.
mitzmi a scris:
Ref. pct 5: înscrisuri doveditoare, reţinute de partea potrivnică-INTREBARE: Poate fi recunoasterea retinerii abuzive a unei sume de bani, negata mai multi ani, si COMUNICAREA restituirii sumei, in scris (va voi restitui suma...), deci, comunicarea, dupa decizia definitiva si documentele de inapoiere a sumei pot intra la acest pct. 5?
Părerea mea este că ceea ce arătați în legătură cu pct. 5 al art. 322 Cod procedură civilă nu poate fi reținut de instanță ca ”înscris doveditor, reținut de partea potrivnică”.
mitzmi a scris:
Ref. ”evocarea fondului” -nu am inteles, cu toate ca m-am documentat, cat am putut.
Ca să vă răspund, trebuie să precizați ce hotărâre intenționați să atacați cu revizuire, o hotărâre pronunțată în fond, în calea de atac a apelului sau în calea de atac a recursului?
Dacă doriți să citiți mai multe despre căile extraordinare de atac, faceți-vă cont pe site-ul de mai jos:
[ link extern ] /
Veți putea descărca gratuit lucrări de specialitate juridică și îi veți cunoaște și pe autorii acestora.
[ link extern ] /