avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chirie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Chirie

Buna ziua. am urmatoarea problema. lucrez in mapn si am beneficiat de indemnizatie de chirie timp de 2 ani. in 2009 proprietarul unde am stat in chirie a reziliat contractul fara acordul meu. anul trecut s-au facut cercetari la munca si s-a desoperit. eu am aflat abia anul trecut de problema. am platit eu impozitul pe cele 4 luni in care nu aveam contract dar am beneficiat de indemnizatie. deci nici mapn nici statul nu au fost in paguba. ni s-a spus sa facem un contract pe perioada respectiva si asa am facut. dar situatia a fost trimisa la procuratura. ce urmari pot fi? am inteles ca pot fi urmarita penal? ce pot sa patesc?

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere stoicamaria stoicamaria Se poate rezilia un contract de inchiriere fara semnatura chiriasului? Se pare ca am patit-o,si asta ne-a cauzat foarte multe probleme.As fi recunoscatoare ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ancutagrecu ancutagrecu Care pot fi urmarile in urmatoarea situatie - esti salariat mapn si primesti bani de chirie in baza unui contract de inchiriere. Contractul a fost reziliat la ... (vezi toată discuția)
Urgent-probleme cu impozitul dany_ct2000 dany_ct2000 buna ziua daca ma poate ajuta cineva va rog in aceasta problema pe care o am cu fiscul. am avut contract de inchiriere cu o firma si anul trecut prin ... (vezi toată discuția)