avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare salar in cursul lunii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare salar in cursul lunii

Am efectuat o modificare de salarii - cu toate formele legale- in cursul lunii, contabila e exasperata, zice ca nu se poate decat de la inceputul lunii pentru ca statul de plata mai face cumva dar la declaratii are probleme. Am procedat corect?
Cel mai recent răspuns: Gyuri291313 , utilizator 11:11, 8 Aprilie 2009
Buna ziua.Bineinteles ca ati procedat corect.In nici un act normativ nu este prevazuta o data de la care se pot modifica salariile.Contabila trebuie sa procedeze la efectuarea inregistrarilor contabile in mod corect
Dumneavoastra ati procedat legal.
Daca ati efectuat modificarea de salariu si nu ati anuntat-o in timp util despre ea, probabil ca a depus declaratiile si acum trebuie sa le rectifice si o inteleg.
Multumesc pentru raspunsuri. Am anuntat in ziua in care am modificat salariile. (am trimis Actul Aditional)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Vioreld Vioreld salutare. am un salariat cu norma intreaga a carui contract expira pe 15.10. Angajatorul vrea sa-i facem contract pe perioada nedeterminata, dar cu contract ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca gikgika gikgika Din 01.10.2003 sunt angajata la o societate ca vanzator, dar in carnetul de munca muncitor necalificat.Pe 19.03.2004 am fost calificata in meseria de vanzator ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca ContSters108986 ContSters108986 pe statutul de plata din luna august am fost trecuta cu jum de norma desi nu am fost anuntata de acest lucru nici verbal si nici in scris abia pe 18 sept am ... (vezi toată discuția)