avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caietul de reclamatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caietul de reclamatii

Buna ziua,
Este obligatoriu sa avem intr-o societate comerciala condica de sesizari si reclamatii? Exista vreo lege ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 2 Ianuarie 2014
NU am auzit de asemenea norma.
Din cate cunosc a existat candva un proiect de Ordin al Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor care institituia pentru toţi operatorii economici,obligaţia deţinerii unui registru special, denumit “registru de sesizări şi reclamaţii”, document constituit permanent la dispoziţia consumatorilor.

[ link extern ]

Acest Ordin nu a fost publicat in M.Of.

p.s.
Insa avem un act normativ care se refera numai pentru anumite societati. Aceste prevede obligatia de a pune la dispozitia jucătorilor caietul de reclamaţii şi sesizări, care va fi numerotat, şnuruit şi sigilat prin ştampilare de către organele teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice în a căror rază teritorială se află sala de joc

Este vorba despre HG 870/2009, art.74 lit.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caietul de sugestii si reclamatii este obligatoriu? claudiachisca claudiachisca buna! cineva a intampinat o problema ...AMENDA PENTRU CAIETUL DE SUGESTII SI RECLAMATII.ma puteti ajuta cu cateva inf va rog? activitate:bar .trebuie ... (vezi toată discuția)
Proces verbal andreasfloroae andreasfloroae Buna ziua. Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de ... (vezi toată discuția)
Fisa post ancaman08 ancaman08 Buna ziua.Am si eu o intrebare :unde as putea gasi fisa post pt. supraveghetor jocuri de noroc?#-oam mare nevoie asa ca va rog sa ma ajutati:help:va multumesc. (vezi toată discuția)